top of page

Volwassenen

VOL: OP DIT MOMENT HELAAS GEEN BESCHIKBAARHEID MEER :VOL

Let op: vanwege de enorme vraag is er op dit moment helaas een lange wachtlijst. Aanmelden hiervoor is mogelijk, maar wij kunnen u helaas geen precieze indicatie geven van wanneer u dan aan de beurt bent. 

Privéles (maximaal twee personen) is een ideale mogelijkheid voor individuele zeilers en voor twee personen om de officiële CWO1 en CWO2 zeildiploma's in de kielboot 16m2 te halen. Het voordeel van privéles is de intensieve aandacht die u krijgt tijdens de twee uur les. Dit is ideaal voor mensen die wel eens willen ervaren wat zeilen is en ook zeer geschikt voor zeilers die het jaren niet meer gedaan hebben en hiermee hun zeilervaring willen bijspijkeren. 

Met een privéles gaat u samen met een instructeur 2 uur lang intensief oefenen met zeilen. Privélessen kunt u alleen of samen boeken (met zijn tweeën of alleen komen heeft geen invloed op de prijs). Per keer krijgt u standaard twee uur intensief zeilles van een instructeur. Dit kost €140,- voor 2 uur les. U kunt ook voor een pakket van 10 uur (vijf lessen) voor €500,- kiezen. 

 

De eerste vijf lessen zorgen over het algemeen ervoor dat u de basis goed beheerst, dit is diploma CWO1 in de kielboot, in dit geval een 16m2. Na deze vijf lessen, wordt er meestal gezamenlijk gekeken hoeveel lessen er nog nodig zijn om echt zelfstandig te kunnen varen, wat uiteindelijk resulteert in diploma CWO2, waarmee u zelfstandig mag varen tot windkracht 4 en dus in heel Nederland zeilbootjes mag huren. Hoe snel dit gaat, is erg afhankelijk van het eigen inzicht en hoe zelfverzekerd u zichzelf dan al voelt in de boot. Als u bijvoorbeeld vroeger al vaker gezeild heeft, dan zal het leren waarschijnlijk sneller gaan. 

Privélessen boekt u via e-mailreservering, zie het contactformulier hieronder.
Privéles per uur is €70,- , een les is standaard 2 uur, dus dit is €140,- per les (maximaal met 2 personen)
Privéles 10 uren arrangement €500,- (maximaal met 2 personen)

Let op: vanwege de enorme vraag is er op dit moment helaas een lange wachtlijst. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier hieronder.  

Het seizoen voor privélessen loopt van 20 april 2024 t/m 11 oktober 2024.


Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Contact

Rotterdamse Zeilschool de Lelie

Plaszoom 364

3062 CL Rotterdam

 

info@zeilschooldelelie.nl
Tel: 06-33768194

K.v.K nr  65287045
BTW nr  NL001797798B73

Succesvol verstuurd! Controleer uw spam folder, het is mogelijk dat onze reactie daar terecht gekomen is.

bottom of page