Voor iedereen met voldoende zeilervaring (CWO2 niveau) is het mogelijk een zeilboot te huren. Kunt u niet zeilen, maar wilt u wel graag het water op, dan kunt u een kano, SUP of een sloep huren. Klik voor meer informatie op een van de verschillende boten.

BELANGRIJK:

Vanaf 1 juni versoepelen de maatregelen omtrent COVID-19. In overleg met de Gemeente Rotterdam is het toegestaan om een zeilboot, sloep, kano of SUP te huren onder de volgende voorwaarden:

- Maximaal 4 personen per sloep/zeilboot, die niet uit hetzelfde huishouden komen. 

- Stellen: maximaal 4 stellen per sloep, dus 8 personen uit 4 huishoudens en maximaal 2 stellen per zeilboot, dus 4 personen uit 2 huishoudens. Hierbij moet een gepaste afstand van 1,5 tussen de stellen zitten

- Gezinnen: 2 huishoudens, maximaal 8 personen inclusief de kinderen. Hierbij moet een gepaste afstand van 1,5 tussen 2 huishoudens zitten.

- Een combinatie van bijvoorbeeld een stel en een gezin van 4 personen is ook mogelijk. Overleg dit altijd met de verhuurder. Bij twijfel mag er gecontroleerd worden. 

De overige regels blijven nog steeds van kracht:

- Reserveer van te voren: telefonisch of per mail.

- Als u zich verkouden of koortsig voelt, blijf dan thuis en annuleer uw reservering. 

- De boot wordt klaargelegd door het personeel van de zeilschool en na het varen ook weer afgetuigd door het personeel van de zeilschool. Hierbij wacht u op de kant op gepaste afstand (1,5m) van eventuele andere klanten of werknemers, tot aangegeven wordt dat u naar de boot mag komen.

- Neem al uw afval mee van de boot en gooi dit thuis weg. 

- Er gaat maximaal 1 persoon bij de zeilschool naar binnen om af te rekenen.

- Betalen gaat via de pin, bij voorkeur contactloos. 

- Was uw handen voor en na dat u naar de zeilschool geweest bent.

- Zorg dat u thuis voor vertrek gebruik heeft gemaakt van het toilet.​

 

Bij voorbaat dank voor uw respect voor deze maatregelen. Blijf gezond en geniet van uw tijd op het water!

Bootverhuur